Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Harry Potter

 J.K. Rowling írt egy könyvet amit sok kiadó elutasított. De azok a kiadók nagyon bánják, hogy vissza utasították ezt a király könyvet!

Könyv:

Harry Potter és a bölcsek köve:Az első rész jó volt. Akkor tudta meg, hogy varázsló és, hogy ő űzte el egy időre a leggonoszabb fekete mágust: Voldemortot

Harry Potter és a Titkok Kamrája:Ez már kicsit komolyabb rész volt az előzőnél. Itt Harrynek a világ legveszélyesebb kígyójával kell megküzdenie, hogy megmentse legjobb barátja hugát.

Harry Potter és az azkabani fogyoly:Ez is nagyon jó rész főleg, hogy Harry megkapta a Tekergők Térképét, és egy gyilkos szökött meg az azkaban-ból akiről később kiderül, hogy ártatlan.

Harry Potter és a Tűz Serlege: Ebben a részben Harry-nek szembesülnie kell 3 életveszélyes próbával és ha ez nem elég Voldemort is visszatér.

Harry Potter és a Főnix Rendje:Nagyon komoly rész, Sirius meghal, mindenki megtudja, hogy Voldemort visszatért.

Harry Potter és a Félvér Herceg:Megkezdődik a Mágusok háborúja és van Voldemortnak egy szolgája a Roxfort-ban aki azt a megbízást kapta, hogy ölje meg Dumbledore-t.

Harry Potter és a Halál ereklyéi:Harry-ék nem mennek vissza a Roxfort-ba hanem azon vannak, hogy megöljék Voldemortot...

Legendás állatok és megfigyelésük:Gondolom erről nem kell leírást írnom.

A kviddics évszázadai:A kviddicsrőlszól:)

Bogar bárd meséi: Öt elképesztően jó mese.

Harry Potter tesztkönyv:Mindent tudsz a Harry Potter-ről? Akkor ezt a könyvet neked írták!

Pottermore: még írják